Πρωτοφανής απόφαση: Αντικατέστησαν τον Κέβιν Σπέισι σε ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους σε ένα μήνα!

Roxx |
Πρωτοφανής απόφαση: Αντικατέστησαν τον Κέβιν Σπέισι σε ταινία που βγαίνει στους κινηματογράφους σε ένα μήνα! - Roxx.gr

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και δεν ξέρουμε κιόλας αν θα πετύχει. Το All the Money in the World είναι η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι!

Η ταινία είναι έτοιμη, τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και μάλιστα είχαμε δει και τον τρέιλερ με έναν αγνώριστο Σπέισι στο ρόλο του μεγιστάνα J. Paul Getty.

Πριν από τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον Κέβιν Σπέισι η ταινία είχε πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην κούρσα για τα όσκαρ, αλλά το σκάνδαλο που ξέσπασε δεν την άφησε ανεπηρέαστη.

Έτσι ο Ρίντλεϊ Σκοτ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην αντικατάσταση του Σπέσι με τον Κρίστοφερ Πλάμερ! Αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσουν εκτεταμένα γυρίσματα με στόχο η ταινία να μην χάσει την ημερομηνία πρεμιέρας της.

Είναι σίγουρα ένα τεράστιο στοίχημα για τον Ρίντλεϊ Σκοτ που πρέπει πιστεύει πάρα πολύ στην ταινία για να μπει σε τέτοια διαδικασία.

Το αποτελέσμα φυσικά θα κριθεί στους κινηματογράφους. Αυτό είναι το trailer που φυσικά περιλαμβάνει τον Κέβιν Σπέισι.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ