Κλάμα με τις αντιδράσεις για το νέο άλμπουμ των Suicide Silence
News

Κλάμα με τις αντιδράσεις για το νέο άλμπουμ των Suicide Silence

Μετά την αλλαγή στο στυλ των Bring me the Horizon εδώ και μερικά χρόνια, οι Suicide Silence ήταν αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του deathcore.

O θάνατος του Mitch Lurker τον Νοέμβριο του 2012 έφερε αλλαγές στο συγκρότημα αφού τα φωνητικά ανέλαβε ο Eddie Hermida, όμως το άλμπουμ που έβγαλαν το 2014 (You Can’t Stop Me) τους βρήκε να διατηρούν το μουσικό στυλ τους.

Και φτάσαμε στις αρχές του 2017. Το νέο άλμπουμ των Suicide Silence έχει ως τίτλο απλά το όνομα τους και τους βρίσκει να απομακρύνονται από τo deathcore και να υιοθετούν έναν ήχο πιο κοντά στους παλιούς Korn αλλά και τους Deftones. Με πάρα πολλά καθαρά φωνητικά.

Και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις το ίντερνετ έχει γεμίσει από αρνητικές κριτικές, παρά το γεγονός ότι το άλμπουμ είναι τουλάχιστον συμπαθητικό.

Έχουμε για εσάς δύο βίντεο που ακόμα και αν δεν έχετε την παραμικρή επαφή με τη μπάντα θα τα βρείτε διασκεδαστικά. Είναι ο Jared Dines που τον έχουμε γνωρίσει από τα χιουμοριστικά του βίντεο στο youtube και βλέπουμε τις αντιδράσεις του στα δύο πρώτα single που κυκλοφόρησαν από το άλμπουμ. Το Doris και το Silence.

Τα βίντεο έχουν σχεδόν όσα views έχουν και τα ίδια τα τραγούδια! Αλλά τα λέει ωραία ο τύπος, με χιούμορ και χωρίς εμμονές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ