Το θρυλικό φινάλε του Seven πήρε σάρκα και οστά κατά λάθος!
News

Το θρυλικό φινάλε του Seven πήρε σάρκα και οστά κατά λάθος!

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που το Seven μας τράβηξε βαθιά στη μαυρίλα του κόσμου του. Βλέποντας την ταινία για πρώτη φορά να εξελίσσεται δεν μπορείς παρα να σκεφτείς ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα φτιάξουν, ταινία είναι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Και τότε έρχεται το περίφημο φινάλε με το «What’s in the box» να σε πετάξει στον τοίχο!

Κι όμως, η ταινία δεν προοριζόταν να έχει αυτό το φινάλε. Αν και ο σεναριογράφος, Andrew Kevin Walker, είχε κάνει ένα προσχέδιο με το συγκεκριμένο τέλος, το άλλαξε έχοντας στο μυαλό του τον σκηνοθέτη Jeremiah Chechik.

Όταν όμως μπήκε στις διαπραγματεύσεις για να το σκηνοθετήσει o Ντέιβιντ Φίντσερ, ανέφερε το τέλος με το κεφάλι στο κουτί.

Ο Walker θυμάται μιλώντας στο Hollywood Reporter:

O Φίντσερ εξέφρασε ενδιαφέρον αλλά μιλώντας με την εταιρεία τους ανέφερε το τέλος με το κουτί. Η απάντηση τους ήταν, όχι, όχι, σου έχει έρθει λάθος σενάριο. Του έστειλαν αυτό που είχα ετοιμάσει για τον Jeremiah Chechik και η απάντηση του ήταν ότι δεν θα τον ενδιέφερε να κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως αποδείχθηκε τελικά η επιλογή του Φίντσερ ήταν η σωστή και μας χάρισε ένα από τα καλύτερα φινάλε σε ταινία της σύγχρονης εποχής.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: