Να εδώ αν σας ενδιαφέρει έχουμε το νέο βίντεο των Scorpions
Music

Να εδώ αν σας ενδιαφέρει έχουμε το νέο βίντεο των Scorpions

Κατά καιρούς έχουμε γίνει καυστικοί εδώ στο Rock is Dead με τους Scorpions, αλλά έχουν βάλει και αυτοί το χεράκι τους με τα «αποσυρόμαστε, δεν αποσυρόμαστε, αυτή είναι η τελευταία περιοδεία, αυτή δεν ήταν η τελευταία περιοδεία, αυτό είναι το τελευταίο μας άλμπουμ, αυτό δεν είναι το τελευταίο μας άλμπουμ».

Ίσως επίσης να φταίει το γεγονός ότι όταν ανοίγουμε το ραδιόφωνο, θα πετύχουμε στάνταρ να παίζει το Wind of Change, αλλά σε αυτό δεν φταίνε αυτοί αλλά τα ρομποτάκια που κάνουν εκπομπές.

Τέλος πάντων, η μπάντα κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ και ετοίμασε και ένα βίντεο για το We Built this House το οποίο είναι αξιοπρεπέστατο.

Δεν υπάρχει βέβαια ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να το ακούσετε να παίζει στο Rock is Dead Radio αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που μπορούμε να την κάνουμε μια μέρα παρέα με τσάι και βουτήματα.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: