Witcher: Το νέο trailer έχει πολλά τέρατα και μπόλικο αίμα
TV

Witcher: Το νέο trailer έχει πολλά τέρατα και μπόλικο αίμα

Καθώς μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται να τη βρουν, ο Γκέραλτ κρατά τη Σίρι κρυμμένη, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένεια που μόλις ξαναβρήκε ενάντια από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν.

Με όπλο της την εκπαίδευση της Σίρι στη μαγεία, η Γένεφερ τούς οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Αρετούζα, όπου ελπίζουν ότι θα ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού.

Αντί γι’ αυτό όμως, οι τρεις τους ανακαλύπτουν ότι έφτασαν σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, μαύρης μαγείας και προδοσίας. Θα αναγκαστούν λοιπόν να παλέψουν, να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς μπορεί να χάσουν ο ένας τον άλλο για πάντα.

H τρίτη σεζόν του Witcher που θα αποτελέσει το αντίο του Χένρι Κάβιλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιουνίου. Αυτό που ακολουθεί είναι το νέο trailer.


Παράξενα πράγματα στους Slipknot

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ