To εννοούσαν 100%: Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο
Music

To εννοούσαν 100%: Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Το τεράστιο κενό από την κυκλοφορία του The Stage πίσω στο 2016, επιτέλους έκλεισε για τους Avenged Sevenfold, αφού το νέο τους άλμπουμ είναι επιτέλους εδώ. Και μπορεί τα δύο πρώτα single να το είχαν κάνει ξεκάθαρο, μπορεί οι ίδιοι να το τόνιζαν σε κάθε συνέντευξη τους, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο «αλλού» είναι είναι το Life is But a Dream.

Δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες δουλειές τους, ούτε καν με τις prog περιπέτειες προ επταετίας. Είναι ένα εντελώς πειραματικό άλμπουμ και αν είχαμε ένα ευρώ για κάθε τραγούδι που έχει τυπική δομή και ήχο, ξέρετε πόσα ευρώ θα είχαμε; Κανένα. Δεν θα είχαμε κανένα ευρώ.

Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold τους βρίσκει να πειραματίζονται με πολλά είδη αφού εκτός από τις heavy στιγμές, έχουμε περάσματα από Jazz μέχρι Daft Punk, ενώ και ο M. Shadows δοκιμάζει με τη φωνή του πράγματα που δεν είχε ξανακάνει.

Μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα ακούγοντας όλα τα τραγούδια στα βίντεο που ακολουθούν, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι μία δουλειά που πρέπει να την ακούσεις ολόκληρη και όχι αποσπασματικά και όχι μία φορά. Όσοι έχουν υπομονή το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.


Αυτά τα τραγούδια θα παίξουν οι Guns N’ Roses στην Ελλάδα

Αυτή είναι η δεκάλεπτη κορύφωση από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Διπλή καταιγιστική επιστροφή από τους Code Orange

Θρίαμβος για τους Sleep Token στα charts της Αγγλίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ