Λύθηκε το μυστήριο με την ξαφνική αλλαγή στους In Flames λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του Release
Music

Λύθηκε το μυστήριο με την ξαφνική αλλαγή στους In Flames λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του Release

Οι In Flames επέστρεψαν στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης μετά από 23 χρόνια για την πρεμιέρα του φετινού Release Athens Festival και οι φανατικοί του συγκροτήματος σίγουρα θα παρατήρησαν μια διαφοροποίηση στη σύνθεση τους.

Ακόμα και μην το πήρατε χαμπάρι αρχικά, ο Anders Friden το είπε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των μελών, ότι θα πρέπει να ουρλιάξουμε για τον τύπο που έπαιζε μπάσο και έμαθε όλα τα τραγούδια σε 15 λεπτά. Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο «τύπος» δεν ήταν κανένας τυχαίος. Ήταν ο Liam Wilson των Dillinger Escape Plan και όπως ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Πέμπτης θα βοηθήσει στην περιοδεία που ξεκίνησε από τη χώρα μας.

Και αυτό γιατί ο Bryce Paul αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα μετά από έξι χρόνια. Είχε παίξει στα Ι, The Mask και Foregone, ενώ βοηθούσε και με τα backing vocals.

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αδελφός μας, Bryce Paul, αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια. Ο φίλος μας Liam Wilson (The Dillinger Escape Plan) θα μας βοηθήσει αυτό το καλοκαίρι! Επόμενη στάση Hellfest Open Air Festival»


Παράξενα πράγματα στους Slipknot

Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το Load των Metallica διχάζει πολύ λιγότερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: