Παράξενα πράγματα στους Slipknot: Αποχώρηση, νέο μέλος και περίεργη διαχείριση
Music

Παράξενα πράγματα στους Slipknot: Αποχώρηση, νέο μέλος και περίεργη διαχείριση

Αργά το βράδυ της Τετάρτης σας γράψαμε για την περίεργη κατάσταση με τους Slipknot που ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» τους με τον Craig Jones λίγα λεπτά πριν ανέβουν στη σκηνή του Nova Rock για την πρώτη εμφάνιση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο παράξενα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού το αρχικό post για τον Craig Jones κατέβηκε από τα social media και λίγη ώρα αργότερα δημοσιεύθηκε η φωτογραφία ενός μέλους με μία νέα μάσκα χωρίς καμία απολύτως περιγραφή.

Και σε όλο αυτό προσθέτουμε το γεγονός ότι στη σκηνή του Nova Rock ήταν το νέο μέλος όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος. Κάποιοι λένε ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ένα publicity stand για την αλλαγή μάσκας του Craig, αλλά για να πούμε την αλήθεια, δεν μας μοιάζει για κόλπο. Άλλωστε οι Slipknot έχουν παράδοση στην άκομψη διαχείριση των αποχωρήσεων, κάτι που είδαμε πριν από μία δεκαετία με τον Joey Jordison και πριν μερικά χρόνια με τον Chris Fehn.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Τετάρτης ο Clown είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες συναυλίες λόγω ενός προβλήματος υγείας της συζύγου του, έτσι το συγκρότημα περιοδεύει αυτές τις μέρες με μόλις τέσσερα από τα μέλη της πρώτης περιόδου στη σύνθεση του.



Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή

Φόρεσε περικεφαλαία στο Alexander the Great o Dickinson

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το Load των Metallica διχάζει πολύ λιγότερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: