Ξαφνικό διαζύγιο των Slipknot με τον Craig Jones λίγο πριν παίξουν στο Nova Rock
Music

Ξαφνικό διαζύγιο των Slipknot με τον Craig Jones λίγο πριν παίξουν στο Nova Rock

Μια πολύ περίεργη εξέλιξη είχαμε το βράδυ της Τετάρτης στους Slipknot, που ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» τους με τον Craig Jones λίγα λεπτά πριν ανέβουν στη σκηνή του Nova Rock από όπου και ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στην Ευρώπη.

«Προς όλους τους οπαδούς μας, οι Slipknot ανακοινώνουν ότι χώρισαν οι δρόμοι μας με τον Craig Jones. Ευχόμαστε στον Jones τα καλύτερα για το μέλλον» ήταν η λιτή ανακοίνωση για τον Craig Jones που ήταν μέλος της μπάντας από το 1996 και έπαιξε πλήκτρα (και είχε την ευθύνη για τα samples) σε όλα τα άλμπουμ τους μέχρι σήμερα.

Ο Jones ήταν από τα μέλη που είχαν διατηρήσει μέχρι και σήμερα το πολύ κλειστό προφίλ και είχε δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Clown ότι δεν θα συμμετάσχει στις εμφανίσεις το επόμενο διάστημα για να μείνει κοντά στη γυναίκα του που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Έτσι πλέον οι Slipknot συνεχίζουν χωρίς τέσσερα από τα βασικά τους μέλη μετά τους θανάτους του Paul Gray και του Joey Jordison (είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το συγκρότημα), αλλά και την αποχώρηση του Chris Fehn.


Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή

Φόρεσε περικεφαλαία στο Alexander the Great o Dickinson

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το Load των Metallica διχάζει πολύ λιγότερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: