Westworld: Επιστρέφει τον Ιούνιο - Αυτό είναι το πρώτο teaser
TV

Westworld: Επιστρέφει τον Ιούνιο – Αυτό είναι το πρώτο teaser

Δύο χρόνια πέρασαν από τον τρίτο κύκλο του Westworld που προβλήθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας και η σειρά επιτέλους είναι έτοιμη να επιστρέψει. Όπως ανακοίνωσε το ΗΒΟ o 4ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου και με οκτώ επεισόδια θα μας κάνει παρέα μέχρι και την άφιξη του House of The Dragon.

To πρώτο teaser δεν περιέχει ούτε μια ατάκα, συνοδεύεται από το Perfect Day του Lou Reed και μας κάνει βόλτα στον υπέροχο -οπτικά- κόσμο της σειράς, μέχρι που σκάει μύτη ο Man in Black του Εντ Χάρις και τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα.

Τα νέα επεισόδια του Westworld χαρακτηρίζονται ως μία σκοτεινή οδύσσεια για την μοίρα της… ζωής στη γη και φανταζόμαστε ότι εννοεί τα ανδροειδή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth και Aaron Paul. Ως showrunners παραμένουν οι Jonathan Nolan και Lisa Joy

https://youtu.be/_-0MwZPWKD4


Πέθανε και ο δεύτερος γιος του Nick Cave σε ηλικία 30 ετών

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Κράξιμο Mustaine σε σεκιουριτά την ώρα της συναυλίας των Megadeth

Σε καταφύγιο της Ουκρανίας έπαιξαν ο Bono και ο Edge των U2


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: