Walking Dead: Μάθαμε πότε θα κάνουν πρεμιέρα όλες οι νέες σειρές
TV

Walking Dead: Μάθαμε πότε θα κάνουν πρεμιέρα όλες οι νέες σειρές

Μπορεί το Walking Dead να μας αποχαιρέτησε πριν από μερικούς μήνες μετά από 12 χρόνια, όμως το franchise παραμένει ζωντανό και θα μας προσφέρει περιεχόμενο, τουλάχιστον μέχρι και το 2024. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, το Fear the Walking Dead θα μας αποχαιρετήσει φέτος με την 8η σεζόν να είναι η τελευταία της σειράς.

Η τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με έξι επεισόδια το κάθε ένα και η πρεμιέρα του πρώτου μέρους θα γίνει στις 14 Μαΐου, με το φινάλε να αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των AMC Studios, Dan McDermott,  επιβεβαίωσε ότι το πρώτο spin-off του Walking Dead (Dead City) με πρωταγωνιστές τη Maggie (Lauren Cohan) και τον Negan (Jeffrey Dean Morgan) θα κάνει το ντεμπούτο του αυτόν τον Ιούνιο. Η σειρά του Daryl (Norman Reedus)  που θα βρει τον αγαπημένο χαρακτήρα μόνο του στη Γαλλία, θα κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα το 2023.

Τέλος η σειρά που θα εστιάσει στην προσπάθεια του Rick Grimes (Andrew Lincoln) και της Michonne (Danai Gurira) να βρεθούν ξανά, αναμένεται να προβληθεί το 2024 αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες.

«Αυτή η επόμενη φάση του αγαπημένου μας franchise, Walking Dead υπόσχεται να προσελκύσει και να μαγέψει τους πιστούς θεατές. Οι νέοι και οι παλιοί θαυμαστές θα δουν τα ζόμπι να περπατούν στη γέφυρα του Μπρούκλιν, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, μέσα στο Λούβρο και σε δεκάδες ακόμη εξωτικές και εμβληματικές τοποθεσίες από όλη τη χώρα και τον κόσμο» τόνισε ο Dan McDermott.

Από την απήχηση των νέων πρότζεκτ θα κριθεί το αν θα έχουμε… Walking Dead και μετά το 2024 στις οθόνες μας, αν και ειδικά η σειρά του Daryl αναμένεται να έχει πάνω από μία σεζόν.


Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ