True Detective: Η σειρά επιστρέφει στο HBO με διαφορετικούς συντελεστές
TV

True Detective: Η σειρά επιστρέφει στο HBO με διαφορετικούς συντελεστές

Τρία χρόνια μετά την προβολή της τρίτης σεζόν, το HBO ετοιμάζεται να φέρει ξανά στην οθόνη το True Detective με μία νέα ιστορία και εντελώς διαφορετικούς συντελεστές. Ο δημιουργός της σειράς Νικ Πιτσολάτο δεν εμπλέκεται με το πρότζεκτ, αφού η συμφωνία του με το κανάλι δεν ολοκληρώθηκε.

Ο προσωρινός τίτλος της νέας σεζόν είναι True Detective: Night Country και η Issa Lopez (Tigers Are Not Afraid, Secondary Effects) έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο με τον Barry Jenkins (Moonlight) να βρίσκεται στην παραγωγή. Προς το παρόν βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο έτσι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την ιστορία και τους ηθοποιούς που εξετάζονται.

To True Detective αποτελεί ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του HBO μετά την ιστορική πρώτη σεζόν που σημάδεψε τηλεοπτικά την δεκαετία που μας πέρασε, με τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έβαλε επίσης στον τηλεοπτικό χάρτη ως δημιουργό τον Νικ Πιτσολάτο που αποθεώθηκε τότε για την ιστορία που είδαμε στην οθόνη.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς με τους Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντάξια της πρώτης, όμως διατήρησε και αύξησε το κοινό. Η τρίτη σεζόν με τον Μαχέρσαλα Άλι έφερε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και κριτικές, αλλά αποτέλεσε ταυτόχρονα και το φινάλε της σχέσης του HBO με τον Πιτσολάτο που μετακόμισε στο FX. Η σειρά που ετοίμασε όμως μαζί με τον Μάθιου Μακόναχι δεν πήρε έγκριση έτσι η συνεργασία ολοκληρώθηκε πρώιμα.

Αν όλα πάνε καλά και τα γυρίσματα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά, η σειρά αναμένεται να επιστρέψει το 2023.


Διαβάστε ακόμα:

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ