Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια
Music

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια

Δύο συνεχόμενες χρονιές, ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι Crosses του Chino Moreno είχαν κυκλοφορήσει διασκευές, κάτι που έδειχνε ότι υπάρχει κινητικότητα. Τώρα έχουμε στα χέρια μας νέο υλικό για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια αφού κυκλοφόρησαν ένα single με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια.

Είναι τα Initiation και Protection με το πρώτο να συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικό βίντεο, ενώ ο ήχος του είναι λίγο πιο ηλεκτρικός σε σχέση με το παρελθόν. Λογικά θα έχουμε περισσότερα πράγματα φέτος αφού στα τέλη του 2021 υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Warner για τη νέα τους δουλειά.

Εκτός από τον Chino Moreno των Deftones, οι Crosses αποτελούνται επίσης από τον κιθαρίστα των Far,  Shaun Lopez και τον μπασίστα Chuck Doom. To πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους είχε κυκλοφορήσει το 2014 και είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 26 στο Billboard, με τραγούδια όπως τα Bitches Brew, Telepathy και This is a Trick που αξίζει να τσεκάρετε. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Deftones κυκλοφόρησε το 2020.

Αυτά είναι τα δύο νέα τραγούδια των Crosses του Chino Moreno

Διαβάστε ακόμα: 

Muse: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Το Netflix δοκιμάζει έξτρα χρέωση για όσους μοιράζονται κωδικούς

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ