Muse: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ
Music

Muse: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ ανακοίνωσαν το απόγευμα της Πέμπτης οι Muse, όμως αυτό θα αργήσει ακόμα να κυκλοφορήσει. Το Will of the People έρχεται στις 26 Αυγούστου, σχεδόν ένα μήνα δηλαδή μετά την εμφάνιση τους στη χώρα μας στο πλαίσιο του Ejekt Feestival. To άλμπουμ περιέχει δέκα τραγούδια, ανάμεσα τους το Won’t Stand Down που ακούσαμε τον Ιανουάριο αλλά και το Compliance που έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα με την ανακοίνωση.

Το δεύτερο single βρίσκει τη μπάντα σε πιο synth μονοπάτια αλλά είναι πολύ πιασάρικο και σίγουρα θα αποτελέσει highlight στις live εμφανίσεις τους. To tracklisting που είχε διαρρεύσει επιβεβαιώθηκε έτσι το τελευταίο τραγούδι έχει τον απίθανό τίτλο We Are F*cking F*cked.

«Το Will of The People δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο και έχει επηρεαστεί από την αυξανόμενη αβεβαιότητα και αστάθεια στον κόσμο. Μία πανδημία, νέοι πόλεμοι στην Ευρώπη, μαζικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, μία απόπειρα εξέγερσης, η δημοκρατία της Δύσης να παραπαίει, η απολυταρχία προσπαθεί να αναδειχθεί, πυρκαγιές, φυσικές καταστροφές και αποσταθεροποίηση της παγκόσμιας τάξης, όλα τους διαμόρφωσαν το Will of the People.  Ήταν μία ανησυχητική και τρομακτική περίοδος για όλους εμάς, αφού η δυτική αυτοκρατορία και ο κόσμος της φύσης που μας φιλοξένησε για τόσο καιρό, απειλούνται πραγματικά. Αυτό το άλμπουμ είναι μία προσωπική διαδρομή μέσα σε από αυτούς τους φόβους και η προετοιμασία για όσα ακολουθούν» ανέφερε η μπάντα στην ανακοίνωση της

To tracklisting από το νέο άλμπουμ των Muse:

1.  Will Of The People
2.  Compliance
3.  Liberation
4.  Won’t Stand Down
5.  Ghosts (How Can I Move On)
6.  You Make Me Feel Like It’s Halloween
7.  Kill Or Be Killed
8.  Verona
9.  Euphoria
10.  We Are F*cking F*cked

Αυτό είναι το Compliance:

Και αυτό είναι το εξώφυλλο:

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τους Ghost στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Το Netflix δοκιμάζει έξτρα χρέωση για όσους μοιράζονται κωδικούς

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: