To trailer για το φινάλε του House of the Dragon βάζει τους δράκους για τα καλά στο παιχνίδι
TV

To trailer για το φινάλε του House of the Dragon βάζει τους δράκους για τα καλά στο παιχνίδι

ΠΡΟΣΟΧΗ Ακολουθούν spoilers για το House of the Dragon: Τέρμα τα παιχνίδια, αρχίζει ο… χορός. Ποιος χορός; Ο χορός των δράκων φυσικά, αφού έτσι ονομάζεται η περίφημη μάχη για τον θρόνο στην εποχή που διαδραματίζεται η νέα σειρά του HBO.

Στο ένατο επεισόδιο είδαμε τις πρώτες στιγμές μετά τον θάνατο του βασιλιά Βισέρις που ήταν γεμάτες από δολοπλοκίες, αφού το σχέδιο του Ότο Χάιταουερ ήταν από την αρχή στο θρόνο να ανέβει ο εγγονός. Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησε βέβαια και η… παρεξήγηση στις τελευταίες στιγμές του βασιλιά, που νόμιζε ότι μιλάει στην κόρη του τη Ρενίρα, αλλά αποδέκτης ήταν η Άλισεντ. Και αυτή φυσικά δεν ήξερα για την προφητεία, έτσι όταν άκουσε το όνομα του Αίγκον το μυαλό πήγε στο γιο της φυσικά και όχι στον κατακτητή.

Ολόκληρο το επεισόδιο εστίασε στις κινήσεις των «πράσινων» και στην τελική στέψη του Αίγκον, σε μία τελετή που είχε εκρηκτικό τέλος με την Ρένις να δραπετεύει με τον δράκο της και να φεύγει από το King’s Landing με προορισμό λογικά το Dragonstone όπου βρίσκεται η Ρενίρα.

Και το trailer για το φινάλε το επιβεβαιώνει, αφού τη βλέπουμε να λέει στη Ρενίρα τα όσα συνέβησαν και οι προετοιμασίες για τον πόλεμο να ξεκινούν. Την παράσταση στο trailer κλέβουν οι δράκοι που σαρώνουν τους ουρανούς και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από εδώ και πέρα. Το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του House of the Dragon θα προβληθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.


O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ