Τον Φεβρουάριο η επιστροφή του Rick στον κόσμο του Walking Dead
TV

Τον Φεβρουάριο η επιστροφή του Rick στον κόσμο του Walking Dead

Η μεγάλη ώρα για την επιστροφή του Rick στον κόσμο του Walking Dead έχει σχεδόν φτάσει. Όπως ανακοινώθηκε στην New York Comic Con, το The Ones Who Live θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο AMC, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα μικρό teaser.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της η σειρά παρουσιάζει μία επική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικός. Ο Rick και η Michonne μπαίνουν σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο με τους νεκρούς και τελικά και με τους ζωντανούς.

Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον αλλά και τους εαυτούς τους μέσα σε μία κατάσταση εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουν αντιμετωπίσει; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον είναι ζωντανοί ή θα ανακαλύψουν ότι είναι και αυτοί οι… νεκροί που περπατούν (σ.σ. Walking Dead).

Μαζί με τον Andrew Lincoln θα είναι φυσικά και η  Danai Gurira στο ρόλο της Michonne. O Lincoln αποχώρησε από το Walking Dead στις αρχές της 9ης σεζόν που προβλήθηκε το 2018 και υποτίθεται ότι το πλάνο ήταν να γυριστούν τρεις ταινίες για τον χαρακτήρα του. Αυτό το πλάνο εγκαταλείφθηκε, έτσι φτάσαμε στη νέα σειρά που αποτελεί το τρίτο spin off με χαρακτήρες της κεντρικής σειράς, με το Dead City με τους Neagan και Maggie, αλλά και τη σειρά του Daryl που προβάλλεται αυτή την εποχή.


Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα το 2024!

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ