Θα επιστρέψει ο Ντόναλντ Γκλόβερ στην ταινία του Community;
TV

Θα επιστρέψει ο Ντόναλντ Γκλόβερ στην ταινία του Community;

Οι φανατικοί οπαδοί του Community, ενθουσιάστηκαν πριν από μερικές ημέρες, με την ανακοίνωση ότι η προφητεία θα βγει αληθινή. Six season and a movie. Τις έξι σεζόν που ολοκληρώθηκαν το 2015, τις έχουμε δει και η ταινία πλέον είναι επίσημο ότι έρχεται.  Το Peacock πήρε τα δικαιώματα και οι Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash αλλά και ο Ken Jeong θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, όμως από την ανακοίνωση έλειπαν τα ονόματα του Ντόναλντ Γκλόβερ και της Ιβέτ Νικόλ Μπράουν. Για τον Τσέβι Τσέις δεν υπήρξε ποτέ πιθανότητα να επιστρέψει.

Για την περίπτωση του Γκλόβερ, που οι μετοχές του εκτοξεύθηκαν μετά την αποχώρηση του από την σειρά στις αρχές του 5ου κυκλου, ο δημιουργός  Dan Harmon, είναι αισιόδοξος. «Νομίζω ότι ο Ντόναλντ θα επιστρέψει, από όσα ακούω γενικά, αλλά η συμφωνία δεν είναι ακόμα επίσημη. Θα ήταν δύσκολο να το κάνουμε αυτό χωρίς τον Ντόναλντ» τόνισε ο Harmon που είναι ο άνθρωπος πίσω και από την τεράστια επιτυχία του Rick and Morty.

«Έτσι, πιστεύω ότι θα τον έχουμε μαζί μας. Αν υπάρχουν ονόματα στη λίστα, είναι επειδή τα ονόματα έχουν ήδη συμφωνήσει και αν δεν υπάρχουν απλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι συζητήσεις. Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα επίσημο για κάποιον ότι μένει εκτός» κατέληξε. Αισιοδοξία υπάρχει και για την επιστροφή της Ιβέτ Νικολ Μπράουν που είχε αποχωρήσει στην τελευταία σεζόν, με την ηθοποιό να ποστάρει με ενθουσιώδη τρόπο για την ταινία στα social media.

To Community ξεκίνησε να προβάλλεται σε μία χρυσή εποχή για τις κωμωδίες στο NBC, παράλληλα με το Office και το Parks and Recreation. Από ένα σημείο και μετά τα προβλήματα στο παρασκήνιο ειδικά με την συμπεριφορά του Τσέβι Τσέις ενώ ο Dan Harmon αντικαταστάθηκε ως showrunner στην 4η σεζόν για να επιστρέψει έναν χρόνο μετά. Η 6η και τελευταία σεζόν προβλήθηκε από την streaming υπηρεσία του yahoo που μας έχει… χαιρετήσει εδώ και καιρό.


Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;

Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: