Στελέχη του Netflix έβαλαν τα κλάματα με την ιδέα για το φινάλε του Stranger Things
TV

Στελέχη του Netflix έβαλαν τα κλάματα με την ιδέα για το φινάλε του Stranger Things

To Stranger Things σπάει όλα τα ρεκόρ στις πρώτες ημέρες προβολής του και είναι λογικό αφού η αναμονή για νέα επεισόδια ήταν τεράστια. Η 4η σεζόν στο Netflix χωρίζεται σε δύο μέρη με το φινάλε να αναμένεται την πρώτη μέρα του Ιούλιο με δύο επεισόδια συνολικής διάρκειας σχεδόν 250 λεπτών.

Και μετά θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε, της σειράς αυτή τη φορά, αφού η πέμπτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για την πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία του Netflix.

Οι δημιουργοί του Stranger Things, τα αδέλφια Ντάφερ, μίλησαν στο The Wrap και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στην ημέρα που είπαν στα στελέχη του Netflix το σχέδιο τους για το τέλος.

«Η συνηθισμένη διαδικασία που δουλεύουμε είναι να εστιάζουμε στην τρέχουσα σεζόν κάθε φορά. Έχουμε φυσικά ένα σχέδιο για την 5η σεζόν και όταν το παρουσιάσαμε στο Netflix είδαμε πολύ καλές αντιδράσεις. Είναι το τέλος της ιστορίας. Είδα στελέχη να κλαίνε κάτι που δεν είχα δει άλλη φορά. Δεν είναι μόνο για το τέλος της ιστορίας αλλά και για το γεγονός ότι αυτή η πορεία που καθόρισε τις ζωές μας ολοκληρώνεται. Είμασταν με ανθρώπου που μοιραστήκαμε αυτή την πορεία εδώ και επτά χρόνια και είναι δύσκολο να φανταστείς ότι τελειώνει» τόνισε ο Ρος Ντάφερ. 

Όπως ανέφερε, τα βασικά στοιχεία πλοκής για την 5η σεζόν γράφτηκαν κατά την περίοδο της καραντίνας, αλλά από τότε δεν έχουν επιστρέψει για να συνεχίσουν τη δουλειά με το σενάριο.

https://youtu.be/yQEondeGvKo


Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ