Stranger Things: Ανατροπή με την κυκλοφορία των τεράστιων επεισοδίων
TV

Stranger Things: Ανατροπή με την κυκλοφορία των τεράστιων επεισοδίων

Όταν ανακοινώθηκε από το Netflix ότι η 4η σεζόν του Stranger Things θα σπάσει στα δύο πιστέψαμε ότι θα επεισόδια θα χωριστούν στη μέση. Εντάξει, πρακτικά αυτό δεν γίνεται αφού στο σύνολο είναι εννέα, αλλά σκεφτήκαμε με απλά μαθηματικά ότι θα δούμε τέσσερα στη μία δόση και πέντε στην άλλη.

Τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά, αφού όπως αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, το πρώτο μισό που κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου θα αποτελείται επτά επεισόδια με διάρκεια περίπου εννέα ώρες.

Το έβδομο επεισόδιο μάλιστα που θα ρίξει την αυλαία θα έχει διάρκεια μία ώρα και 38 λεπτά. Κανονική ταινία δηλαδή.

Και μένουν άλλα δύο επεισόδια. Αυτά θα έρθουν την πρώτη ημέρα του Ιουλίου και θα αποτελέσουν ένα μεγάλο event διάρκειας τεσσάρων ωρών. Το προτελευταίο επεισόδιο θα αγγίζει τα 85 λεπτά ενώ το μεγάλο φινάλε είναι σχεδόν 2.5 ώρες.

Θυμάστε που το Game of Thrones έλεγε ότι τα τελευταία έξι επεισόδια του θα μοιάζουν με ταινίες σε διάρκεια και κατέληξαν λίγο μεγαλύτερα από τα κανονικά; Ε, το Stranger Things τήρησε την υπόσχεση και όντως η προ-τελευταία σεζόν της σειράς είναι τεράστια.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε αν θέλετε να δείτε τα πρώτα οκτώ λεπτά της πρεμιέρας. Αν θέλετε. Αν δεν θέλετε μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

https://youtu.be/pt-dIJhH2ho


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Stranger Things: Τεράστια spoiler από τη Monopoly!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ