Το σενάριο του Obi-Wan άλλαξε για να γίνει λιγότερο σκοτεινό
TV

Το σενάριο του Obi-Wan άλλαξε για να γίνει λιγότερο σκοτεινό

Star Wars: Η σειρά του Obi-Wan έρχεται επιτέλους στις 25 Μαΐου και μπορεί να νομίζαμε ότι η καθυστέρηση της είχε να κάνει περισσότερο με την πανδημία, αλλά τελικά δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος. Όπως αποκάλυψε η Kathleen Kennedy στο μεγάλο αφιέρωμα του EW στη σειρά, τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν από τον Αύγουστο του 2020 στον Ιανουάριο του 2021, για να βρεθεί νέος σεναριογράφος που θα κάνει την ιστορία που είχε γράψει ο Hossein Amini, λιγότερο σκοτεινή.

«Ο τελικός μας στόχος είναι να παρουσιάσουμε, μία ελπιδοφόρα ιστορία που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Και είναι περίπλοκο όταν ασχολείσαι με ένα χαρακτήρα στην κατάσταση που βρίσκεται ο Obi-Wan μετά τα όσα έγιναν στο Revenge of the Sith. Είναι μία σκοτεινή περίοδος για αυτόν. Δεν υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που θα χρησιμοποιήσει ένας σεναριογράφος για να σε φέρει σε μία ιστορία που θα ανταποκρίνεται στα όσα θέλεις να νιώσεις» τόνισε η πρόεδρος της LucasFilm.

Στη θέση του σεναριογράφου μπήκε τελικά ο Joby Harold που μαζί με την Deborah Chow που σκηνοθετεί τη σειρά, δούλεψαν ξανά την ιστορία. Το τελικό αποτέλεσμα διατήρησε κάποια στοιχεία από το αρχικό, όμως έγιναν μεγάλες αλλαγές και προσθήκες.

To Obi-Wan Kenobi εξελίσσεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith με τον ομώνυμο χαρακτήρας να κρύβεται στον Tatooine. «Ο Obi-Wan είναι χαμένος. Είναι άνδρας που έχει λυγίσει με τα όσα έγιναν με το τάγμα των Jedi αλλά και με τον Anakin. Η σκοτεινή πλευρά τον κέρδισε. Νιώθει τεράστια ευθύνη για αυτό και πολλές ενοχές» δήλωσε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ που επιστρέφει στον ρόλο 17 χρόνια μετά.


Διαβάστε ακόμα: 

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ