Squid Game: Η 2η σεζόν θα αργήσει πάρα πολύ
TV

Squid Game: Η 2η σεζόν θα αργήσει πάρα πολύ

Μπορεί το Netflix να καίγεται για δημοφιλές περιεχόμενο, όμως το πιο βαρύ χαρτί του αυτή τη στιγμή, το Squid Game θα αργήσει πάρα πολύ να επιστρέψει. Όπως αποκαλύπτει το Vanity Fair, ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, πιστεύει ότι 2η σεζόν της σειράς μπορεί να είναι έτοιμη το νωρίτερο στα τέλη του 2023, με το 2024 να μην αποκλείεται επίσης.

Γιατί όμως τόσο μεγάλη καθυστέρηση; Είναι απλό, δεν έχει καν ξεκινήσει να γράφει το σενάριο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Hwang έχει τρεις σελίδες με ιδέες που σκοπεύει να μετατρέψει σε σενάριο έτσι δεν μπορεί να πει πολλά για τη δεύτερη σεζόν παρά μόνο ότι θα έχει περισσότερα… παιχνίδια!

«Η ανθρωπιά θα τεσταριστεί μέσα από αυτά τα παιχνίδια για ακόμα μία φορά. Θέλω να κάνω την ερώτηση, αν μπορεί να υπάρχει πραγματική αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων» τόνισε ο δημιουργός. Το Squid Game έφτασε στην κορυφή του του top 10 του Netflix σε 94 χώρες και το είδαν πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ και με συντριπτική διαφορά για την πλατφόρμα.

Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ