Σιγά το νέο: Το House of the Dragon ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν
TV

Σιγά το νέο: Το House of the Dragon ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Δεν μας κάνει καμία απολύτως έκπληξη η ανακοίνωση του HBO ότι το House of the Dragon ανανεώθηκε για 2η σεζόν. Γιατί εντάξει, μπορεί η νέα ιδιοκτησία της Warner Bros να κάνει τη μία περικοπή μετά την άλλη, αλλά το franchise του Game of Thrones είναι μηχανή που κόβει χρήμα.

Αυτό αποδείχθηκε από την πρεμιέρα του πρίκουελ που καθήλωσε δέκα εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική την Κυριακή που μας πέρασε δημιουργώντας παράλληλα τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό για τη συνέχεια. Αυτός ο αριθμό ήταν ο καλύτερος στην ιστορία του HBO για πρεμιέρα της σειράς θυμίζοντας αμέσως τις καλύτερες επιδόσεις του GOT.

Κάθε επεισόδιο έχει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η δεύτερη σεζόν ήταν ήδη σε διαδικασία δημιουργίας και πριν από την ανακοίνωση.

H πρώτη σεζόν του House of the Dragon, που εξελίσσεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Καταγράφει την εσωτερική μάχη των Ταργκάρυεν για τον θρόνο, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του George RR Martin, Fire and Blood που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis. Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Vodafone TV.


Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!

H γυναίκα του James Hetfield επιβεβαιώνει το διαζύγιο

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ