Ο Sauron είναι εδώ - Τι λέει ο ηθοποιός για τη μεγάλη αποκάλυψη του Rings of Power
TV

Ο Sauron είναι εδώ – Τι λέει ο ηθοποιός για τη μεγάλη αποκάλυψη του Rings of Power

Προσοχή ακολουθούν spoilers για το φινάλε του Rings of Power και την πραγματική ταυτότητα του Sauron. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη. 

Το ξεκίνημα του φινάλε του Rings of Power πήγε να μας ξεγελάσει, με τις τρεις περίεργες ιέρειες (ας τις πούμε έτσι) να λένε στον «ξένο» που έπεσε από τον ουρανό ότι είναι ο Sauron και απλά δεν το θυμάται. Η πραγματικότητα όμως ήταν εντελώς διαφορετική και οι το μεγάλο φαβορί επιβεβαιώθηκε. Ο Sauron δεν ήταν άλλος από τον Χάλμπραντ που ξεγέλασε την Γκαλάντριελ και μαζί της πήγε εκεί ακριβώς που ήθελε. Στα ξωτικά για τους βάλει την ιδέα των δαχτυλιδιών.

Ο Charlie Vickers που υποδύεται τον Χάλμπραντ αλλά και τον Sauron όπως αποδείχθηκε στο φινάλε, μίλησε στο Hollywood Reporter, για τον ρόλο και το αν ήξερε τι θα συμβεί από πριν.

«Δεν ήξερα σίγουρα, μέχρι την αρχή του τρίτου επεισοδίου. Γυρίσαμε τα δύο πρώτα επεισόδια και στη συνέχεια έγινε η μεγάλη παύση λόγω του COVID. Λίγο πριν επιστρέψουμε στα γυρίσματα, οι showrunners μίλησαν μαζί μου και μου το αποκάλυψαν. Γύρισα όμως τη σκηνή μου στη σχεδία χωρίς να το ξέρω. Νόμιζα ότι απλά ήμουν ο Χάλμπραντ.

Αλλά είχα μια υποψία, για να είμαι ειλικρινής. Οι δύο τελευταίες μου οντισιόν έγιναν διαβάζοντας γραμμές από τον Richard III και ξέρουμε ότι δεν ήταν ο καλύτερος τύπος στον κόσμο. Και μετά οι άλλες ατάκες ήταν από το Paradise Lost όπου κυριολεκτικά μιλούσα ως Σατανάς. Αυτό μου έδωσε μια ιδέα ότι κάτι υπήρχε. Οπότε ήμουν σίγουρα καχύποπτος, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε παρά μόνο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου» τόνισε ο Vickers που έδωσε και μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς. 

«Νομίζω ότι θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική σεζόν γιατί θα αρχίσουμε να βλέπουμε τον πραγματικό Sauron. Τον είδαμε σε αυτή την περίοδο που κρατούσε χαμηλό προφίλ και έμοιαζε μετανοιωμένος. Και τώρα θα δούμε τα σχέδια του να ξεδιπλώνονται. Θα είμαστε μαζί του καθώς μετακινεί τα πιόνια στη σκακιέρα. Υπάρχουν μέρη της ιστορίας που είναι τόσο πλούσια, τόσο συναρπαστικά και πράγματα που λάτρεψα διαβάζοντας το Silmarillion. Αυτές οι πολύ γνωστές ιστορίες θα εκτυλιχθούν την επόμενη σεζόν».

https://youtu.be/fthzU9mh_9s

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ