Rings of Power: Κάτι σημαντικό έρχεται από τον ουρανό στο teaser
TV

Rings of Power: Κάτι σημαντικό έρχεται από τον ουρανό στο teaser

Λιγότερο από δύο μήνες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Rings of Power και κανονικό trailer δεν έχουμε δει ακόμα για τη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το μοναδικό teaser προβλήθηκε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και τώρα έχουμε στα χέρια μας άλλο ένα.

Μέσα από αυτό προαναγγέλλεται και η άφιξη του κανονικού trailer στις 14 Ιουλίου, αλλά μέχρι εστιάζουμε στον meteor-man που έρχεται από τον ουρανό και προκαλεί την έκπληξη όλων των πλασμάτων της Μέσης-Γης (ακόμα και των Ents) που παρατηρούν τη φλογερή άφιξη.

Οι θεωρίες για το ποιος είναι αυτός που έρχεται από ψηλά είναι πολλές. Κάποιοι λένε ο Σάουρον, κάποιοι άλλοι ο Γκάνταλφ ενώ ακούγεται μέχρι και το όνομα του Τομ Μπόμπαντιλ! Για να μάθουμε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου όταν και κάνει πρεμιέρα η σειρά στο Prime Video.

Η επίσημη σύνοψη: 

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.


Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ