Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse
Music

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Matt Bellamy: Οι Muse επέστρεψαν στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης για μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο OAKA και αποχαιρέτησαν το κοινό λίγο πριν τις 23.30 -όπως κάνουν πάντα- με το Knights of Cydonia.

Η βραδιά δεν τελείωσε εκεί όμως για τον Matt Bellamy που αντί να γυρίσει στο ξενοδοχείο ή να φύγει μαζί με τους υπόλοιπoυς για το αεροδρόμιο, έβαλε ένα πουκάμισο που το λες και τουριστικό και έκανε ντου στη δεξίωση ενός γάμου! Το έγραψε ο ίδιος στο instagram μαζί με ένα βίντεο που μας παρουσιάζει τις χορευτικές του φιγούρες! Αλήθεια τώρα όμως, ποιος παντρεύεται Τετάρτη στην Ελλάδα;

«Μόλις… ρόκαρα με ένα εκπληκτικό κοινό στην Αθήνα. Είστε οι καλύτεροι. Και μόλις κράσαρα έναν ελληνικό γάμο, δεν έχω ιδέα που είμαι. Η ζωή είναι ωραία» έγραψε.

Οι Muse περιοδεύουν αυτή την εποχή στην Ευρώπη και τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Will of The People. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία single ενώ παίζουν ζωντανά άλλο ένα (το έπαιξαν και στο OAKA) με τίτλο Kill or be Killed. Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε ο Matt Bellamy, ένα που ανέβασε σε story η σύζυγος του, Elle, στο instragram και μία φωτογραφία από το παρεάκι σε πλήρη διάταξη.

Για όσους ενδιαφέρονται πάντως, το ψάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι το πουκαμισάκι που φοράει ο τραγουδιστής των Muse, είναι balmain, κοστίζει λίγο κάτω από 600 λίρες και το βρίσκετε εδώ.


Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ