Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Roxx |
Andreas Kisser

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 52 ετών, άφησε την Κυριακή η γυναίκα του Andreas Kisser, Patricia Perissinoto Kisser, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Μία ημέρα νωρίτερα είχε τα γενέθλια της.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο κιθαρίστας των Sepultura με τα τρία παιδιά τους,  που ευχαρίστησαν για την υποστήριξη τον κόσμο και ζήτησαν σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.Πριν από περίπου δέκα ημέρες ο Andreas Kisser είχε αποχώρησε από την περιοδεία της μπάντας στην Ευρώπη για να επιστρέψει στο σπίτι του για σοβαρό οικογενειακό λόγο, όπως ανακοινώθηκε τότε. Ο κιθαρίστας της μπάντας πρόλαβε τουλάχιστον να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου τους στις τελευταίες στιγμές της.

Ο αντικαταστατής του στην περιοδεία είναι ο Jean Patton των επίσης Βραζιλιάνων PROJECT46 και το συγκρότημα θα εμφανιστεί κανονικά στο Release στις 23 του μήνα μαζί με τους Slipknot και τους Jinjer.


Αυτό είναι το τραγούδι που παίζει ο Eddie στην κιθάρα στο φινάλε του Stranger Things!

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ