Αυτό είναι το τραγούδι που παίζει ο Eddie στην κιθάρα στο φινάλε του Stranger Things!
Music

Αυτό είναι το τραγούδι που παίζει ο Eddie στην κιθάρα στο φινάλε του Stranger Things!

Από την μέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τον 4ο κύκλο του Stranger Things, είχε ξεχωρίσει το στιγμιότυπο με τον νέο χαρακτήρα που υποδύεται ο Joseph Quinn (Eddie) μέσα στο Upside Down να σολάρει στην κιθάρα.

Τα πρώτα επτά επεισόδια μετέτρεψαν τον Eddie Munson σε fan favorite χαρακτήρα, έτσι περιμέναμε πως και πως τα δύο τελευταία επεισόδια που έκαναν πρεμιέρα σήμερα, για να δούμε ποιο τραγούδι παίζει τελικά. Ακολουθούν spoilers. 

Και τελικά όσοι είχαν προβλέψει το Master of Puppets των Metallica έπεσαν μέσα, αφού είναι αυτό που ακούγεται στην κορύφωση της σκηνής και δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω για την πλοκή.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός το τραγούδι ήταν επιλογή των δημιουργών της σειράς και το χαρακτήρισε τέλεια επιλογή! «Νιώθω ότι είναι το τέλειο τραγούδι. Ένα κρεσέντο που μας οδηγεί σε αυτή την τρελή σκηνή. Είναι σίγουρα μία εμπνευσμένη επιλογή για τη σειρά». 

Τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του Stranger Things είναι διαθέσιμα από το πρωί της Παρασκευής στο Netflix. 

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ