Rick and Morty: Το κανάλι «τελείωσε» τον δημιουργό, αλλάζουν φωνή οι κεντρικοί χαρακτήρες
TV

Rick and Morty: Το κανάλι «τελείωσε» τον δημιουργό, αλλάζουν φωνή οι κεντρικοί χαρακτήρες

To Adult Swim ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Justin Roiland που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και αναμένεται να δικαστεί τον Απρίλιο. Ο Roiland είναι μαζί με τον Dan Harmon οι δημιουργοί του Rick and Morty και η φωνή των δύο κεντρικών χαρακτήρων από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα.

Η σειρά δεν κινδυνεύει, αφού αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του καναλιού σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως ο Harmon θα είναι πλέον ο μοναδικός showrunner και για τις φωνές του Rick και του Morty θα ξεκινήσει η αναζήτηση άλλων ηθοποιών.

Το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται ο Roiland συνέβη πριν από τρία χρόνια με εμπλεκόμενη την τότε σύντροφο του, χωρίς όμως τα στοιχεία της να έχουν γίνει γνωστά. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν επίθεση και κράτηση παρά τη θέληση της και η εγγύηση που κατέβαλε τότε για να μείνει ελεύθερος ήταν στα 50.000 ευρώ.

H έκτη σεζόν του Rick and Morty ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και βρισκόμαστε περίπου στα μισά της ανανέωσης των επτά σεζόν που ανακοινώθηκε πίσω στο 2018. Η συμφωνία περιλαμβάνει άλλα 40 επεισόδια που θα χωριστούν σε τέσσερις σεζόν, αλλά πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη, φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή της σειράς.


Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ

Έβγαλαν τους Pantera από το Rock Am Ring λόγω αντιδράσεων

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ