Ποιος ήταν ο μυστήριος χαρακτήρας στο Rings of Power;
TV

Ποιος ήταν ο μυστήριος χαρακτήρας στο Rings of Power;

Πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν του Rings of Power, αφού την Παρασκευή προβλήθηκε το πέμπτο επεισόδιο και μας μένουν άλλα τρία. Από απαντήσεις όμως δεν πάμε και πολύ καλά, αφού τα τα μυστήρια και τα ερωτήματα αντί να γίνονται λιγότερα, όλο και πληθαίνουν.

Έτσι, μετά τον Ξένο, τον Adar, τον Theo, αλλά και τον Halbrand, έχουμε άλλη μία απορία. Ποιος είναι ο μυστηριώδης χαρακτήρας με το ξανθό, τύπου Eminem, μαλλί;

Για να βγάλουμε από τη μέση κάποιες συζητήσεις που έγιναν το καλοκαίρι μετά από ένα trailer. Όχι, ο ηθοποιός δεν είναι ο Anson Boon (υποδύθηκε τον Johnny Rotten στη σειρά για τους Sex Pistols), όπως λανθασμένα πίστεψαν πολύ. Είναι γυναίκα και το όνομα της είναι Bridie Sisson.

Τη βλέπουμε, μαζί άλλες δύο συνοδούς και ρούχα που θα μπορούσαν να ανήκουν σε ξωτικά, αλλά δεν το ξέρουμε, να προσεγγίζουν τον κρατήρα. Το Prime Video στα credits αναφέρει τον χαρακτήρα ως «dweller», δηλαδή ας το πούμε «κάτοικος». Και μοιάζει απίθανό να είναι ο Sauron αν και πολλοί ήδη ρίχνουν εκεί τα λεφτά τους.

Η αποκάλυψη του Sauron αναμένεται να γίνει στο φινάλε της σεζόν και αυτή η νέα τριάδα που είδαμε με μπροστάρη τον Dweller, στα δικά μας μάτια τουλάχιστον μοιάζει με ομάδα που προετοιμάζει την άφιξη του μεγάλου αφεντικού.

Και μην ξεχνάμε ότι με βάση τα γραπτά του Τόλκιν, o Sauron θα έχει αρχικά μία μορφή θελκτική και προσωπικότητα τέτοια που θα πείσει τα ξωτικά και τους νάνους να φτιάξουν τα δαχτυλίδια.

Όπως είχαμε γράψει και σε άλλο κείμενο, ο «Ξένος» είναι πιθανότατα κάποιος από τους μάγους, ίσως ακόμα και ο Γκάνταλφ.  Οι Μάγοι στάλθηκαν στη Μέση Γη για να πολεμήσουν τον Sauron, οπότε είναι απολύτως λογικό θα ακολουθούσε το μονοπάτι του κομήτη που φάνηκε στο πρώτο επεισόδιο, αν υποψιαζόταν ότι είχε φτάσει ένας από αυτούς, για να μάθει τι συνέβαινε, ποιος είναι αυτός που εστάλη και αν αποτελεί απειλή.

Θεωρούμε πάντως απίθανο η πρώτη μας επαφή με τον μεγάλο κακό της σειράς να έγινε με αυτό τον τρόπο για μερικά δευτερόλεπτα, έτσι είμαστε σίγουροι ότι ο Dweller είναι απλά κάποιος ακόλουθος του.

House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ