Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;
TV

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που θα κληθεί να απαντήσει στα επόμενα επεισόδια το Rings of Power είναι η ταυτότητα του μυστήριου πλάσματος που πέφτει από τον ουρανό μέσα σε ένα μετεωρίτη. Και λέμε «πλάσμα», γιατί άνθρωπο δεν τον λες. Δύσκολα θα επιβίωνε από αυτό το σκηνικό.

Τα ονόματα που του έχουν δοθεί από τα trailer κιόλας, είναι «meteor man» και «ο ξένος» και δεν υπάρχει κανένα κείμενο του Τόλκιν που να δίνει την απάντηση. Έτσι οι φήμες οργιάζουν και οι θεωρίες είναι πολλές.

Μπορεί να είναι κάποιος χαρακτήρας που ξέρουμε ή κάποιος εντελώς νέος;

Μία από τις θεωρίες που κυκλοφορεί λέει ότι είναι ο Sauron. Την μορφή του δεν την ξέρουμε και η άφιξη του στη σειρά αναμένεται να γίνει σύντομα, ενώ ο κρατήρας που δημιουργείται από την πτώση του θυμίζει πολύ το «μάτι» του Sauron όπως το είδαμε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Μια άλλη θεωρία λέει ότι είναι ένας από τους μπλε μάγους. Οι αναφορές του Τόλκιν σε αυτούς τους δύο, είναι ελάχιστες και ξέρουμε μόνο ότι στάλθηκαν στη Μέση-Γη την εποχή που η δύναμη του Sauron άρχισε να αυξάνεται. Αυτό η εξέλιξη θα έδινε στους δημιουργούς της σειράς έναν μάγο με δυνάμεις αντίστοιχες με αυτές του Γκάνταλφ. Εκτός αν είναι ο ίδιος ο Γκάνταλφ.

Αυτό το σενάριο μοιάζει και το πιο πιθανό, αφού βλέπουμε τον ξένο να έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη φωτιά. Ο Γκάνταλφ είναι αυτός που καταλήγει να έχει στην κατοχή του το ένα από τα τρία δαχτυλίδια που φτιάχτηκαν για τα ξωτικά, τη Narya που το στοιχείο του είναι η φωτιά, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι τα άλλα δύο καταλήγουν στην Γκαλάντριελ και τον Έλροντ.

Και οι δύο χαρακτήρες πρωταγωνιστούν στη σειρά, έτσι θα ήταν ταιριαστό να δούμε τις ιστορίες όλων όσοι είχαν τελικά δαχτυλίδια.

Η απάντηση στην ταυτότητα του «ξένου» λογικά θα καθυστερήσει ακόμα και η αποκάλυψη θα έρθει προς το τέλος της σεζόν.

Δείτε πλάνα από τα επόμενα επεισόδια: 


Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ