Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ
TV

Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι το δεύτερο επεισόδιο, αλλά το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ. Σε άλλες περιπτώσεις δεν θα γινόταν ιδιαίτερη κουβέντα για τους τίτλους αρχής μία σειράς, αλλά εδώ έχουμε τον διάδοχο του Game of Thrones με ένα από τα καλύτερα intro όλων των εποχών. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS.

Το νέο είναι ότι το HBO και οι δημιουργοί της σειράς, αποφάσισαν ότι μία πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Έτσι η μουσική του intro είναι ακριβώς η ίδια. Η σύνθεση του Ramin Djawadi χρησιμοποιείται αυτούσια, χωρίς παραλλαγές και το βάρος της αλλαγής έπεσε στο concept του animation.

Σε αντίθεση λοιπόν με το Game of Thrones όπου το intro έκανε μέσα σε οκτώ σεζόν, βόλτες από τους μεγάλους οίκους και τις τοποθεσίες που εξελισσόταν η σειρά, εδώ έχουμε όπως είναι λογικό, την προσοχή στραμμένη στον οίκο των Ταργκάρυεν. Η περιπλάνηση ξεκινάει από τη Βαλύρια και τον Αίγκον τον Κατακτητή και συνεχίζεται με το αίμα να κυλάει μέχρι και τις ημέρες που εξελίσσεται χρονικά η σειρά.

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στο intro είναι δεδομένες και αναμένονται σύντομα, αφού στην πρώτη σεζόν της σειράς θα έχουμε αρκετά χρονικά άλματα που θα αποτυπωθούν στο γενεαλογικό δέντρο και τις διαδοχές που παρουσιάζονται.

H πρώτη σεζόν του House of the Dragon, που εξελίσσεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Καταγράφει την εσωτερική μάχη των Ταργκάρυεν για τον θρόνο, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του George RR Martin, Fire and Blood που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis. Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Vodafone TV.


Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!

H γυναίκα του James Hetfield επιβεβαιώνει το διαζύγιο

House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ