House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά
TV

House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

Ακολουθούν spoilers για το έκτο επεισόδιο του House of the Dragon. Προφανώς λοιπόν… ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στα μισά δρόμου βρισκόμαστε πλέον για την πρώτη σεζόν του House of The Dragon, με το πέμπτο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, να αποτελεί το τελευταίο για τη σειρά όπως τη γνωρίσαμε στα πρώτα της βήματα. Και αυτό γιατί από εδώ και πέρα αλλάζουν πολλά.

Αν και είχαμε μικρά αλματάκια στο χρόνο μέχρι στιγμής, που κάλυψαν σχεδόν μία τετραετία, στο έκτο επεισόδιο πάμε μπροστά μία ολόκληρη δεκαετία, κάτι που σημαίνει ότι κεντρικές φιγούρες που γνωρίσαμε θα έχουν μεγαλώσει πολύ, έτσι οι αλλαγές ήταν επιβεβλημένες και τις ξέραμε από πριν.

Λέμε αντίο λοιπόν την νεαρή Ρενίρα που υποδύθηκε στα πρώτα επεισόδια η Μίλι Άλκοκ που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της και στη θέση της θα δούμε την Έμα Ντάρσι. Και η γυναίκα του Βασιλιά θα αλλάξει πρόσωπο με την Ολίβια Κουκ να αντικαθιστά την Έμιλι Κάρεϊ στο ρόλο της Άλισεντ Χάιταουερ.

Και μη σας φαίνεται παράξενο που η σειρά προχωράει με τόσο δραστικές αλλαγές, γιατί δεν μιλάμε μόνο για τη δεκαετία που περάσει στο άλμα αυτής της εβδομάδας, αλλά θα έχουμε μπροστά μας πολλά χρόνια στις μάχες που θα ακολουθήσουν, έτσι δεν θα ήταν και τόσο πειστικό να βλέπουμε τις νεαρές ηθοποιούς με παιδιά που θα τις πλησιάζουν στην ηλικία.

Το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για το επεισόδιο της Κυριακής μας δείχνει τις νέες πρωταγωνίστριες αλλά και τα παιδιά τους, αλλά η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τον βασιλιά Βισέρις, που παραμένει ζωντανός πατά την κατάρρευση του στο φινάλε του πέμπτου επεισοδίου. Είναι όμως σε κακή κατάσταση και δύσκολα θα επιβιώσει για πολύ ακόμα.

Αν και έτσι όπως πάει η κατάσταση με την αρρώστια του δεν θα μας έκανε εντύπωση να τον δούμε σε σκήνικο τύπου «Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι». Και κάτι τελευταίο. Ετοιμαστείτε για δράκους. Πολλούς δράκους.


Rings of Power: Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορκ;

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Η συμβουλή του Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ