Η συμβουλή του Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ
Movies

Η συμβουλή του Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ

Ο Τίμοθι Σαλαμέ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood με το βιογραφικό του να μεγαλώνει συνεχώς αν και είναι μόλις 26 ετών. Μιλώντας στην Vogue αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε πριν από μερικά χρόνια ένα από τα ινδάλματα του, όπως τον αποκαλεί. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

«Όχι σκληρά ναρκωτικά και superhero ταινίες» του είπε το 2018, ενώ οι δύο τους βρέθηκαν στην ιδία ταινία, το Don’t Look Up τρία χρόνια αργότερα.

Ο ηθοποιός που αυτή την εποχή  είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της δεύτερης ταινία του Dune, αποκάλυψε ότι ο καιρός της πανδημίας ήταν αρκετά δύσκολος σε προσωπικό επίπεδο, αφού ήταν η πρώτη φορά από την εφηβεία του που αναγκάστηκε να κατεβάσει ρυθμούς και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί.

«Έπρεπε να έχω προσπαθήσει να σταθώ στα… ενήλικα πόδια μου, αρκετά νωρίτερα από ότι το έκανα. Χρειάστηκε να είμαι αρκετά ειλικρινής με τον εαυτό μου και να καταλάβω ότι με τους ρυθμούς που κινήθηκα από την εφηβεία μου, ήταν ένα θαύμα που έφτασα μέχρι εδώ» τόνισε o Σαλαμέ.

H δεύτερη ταινία του Dune αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2023, ενώ τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς θα κάνει πρεμιέρα το Wonka που βρίσκει τον 26χρονο στον ομώνυμο ρόλο μαζί με τους Rowan Atkinson, Sally Hawkins και Olivia Colman.


Secret Invasion: To πρώτο teaser μόλις κυκλοφόρησε!

House of the Dragon: Ο έξαλλος πιτσιρικάς της αρχής

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ