Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen
Music

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen

Μία ξεχωριστή συνεργασία επί σκηνής είχαν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές του Starmus Festival που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αρμενία, με τον Serj Tankian να τραγουδάει το The Show Must Go των Queen και τον Brian May να τον συντροφεύει στην κιθάρα.

Μαζί τους ήταν και οι  Jeff Scott Soto, Graham Gouldman και η τραγουδίστρια της όπερας Montserrat Martí. Το φεστιβάλ Starmus που αποτελεί μία γιορτή της γνώσης για το διάστημα πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά και πρώτη μετά το 2019 και ο κιθαρίστας των Queen είναι από τους ιδρυτές του, αφού έχει PHD στην αστροφυσική.

Η Αρμενία αποτελεί σημαντικό πυλώνας της εξερεύνησης του διαστήματος, αφού αποτέλεσε πυρήνα του σοβιετικού προγράμματος τον 20ο αιώνα και παίζει σημαντικό ρόλο μέχρι και τις μέρες μας με το παρατηρητήριο αστροφυσικής Byurakan και τον σταθμό Aragatz. Δείτε το βίντεο με το Show Must Go On από τον Serj Tankian και τον Brian May.


Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ