Πέθανε άλογο στα γυρίσματα του Rings of Power
TV

Πέθανε άλογο στα γυρίσματα του Rings of Power

Τον θάνατο ενός αλόγου, στα γυρίσματα του Rings of Power επιβεβαίωσαν τα Amazon Studios με ανακοίνωση τους για το περιστατικό που συνέβη στις 21 Μαρτίου. «Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ένα άλογο παραγωγής πέθανε στις 21 Μαρτίου. Το περιστατικό συνέβη το πρωί εκείνης της ημέρα, ενώ το άλογο ασκούνταν πριν από τις πρόβες.

Ο εκπαιδευτής δεν φορούσε κοστούμι και τα γυρίσματα δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη. Τόσο ένας κτηνίατρος όσο και ένας εκπρόσωπος της American Humane Association ήταν παρόντες εκείνη την ώρα. Η ανεξάρτητη νεκροψία επιβεβαίωσε ότι το άλογο πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια».

Το άλογο ανήκε στην εταιρεία The Devil’s Horsemen που έχει εμπειρία στο χώρο από σειρές και ταινίες όπως τα Wonder Woman, Justice League, Transformers: The Last Knight και το Game Of Thrones. Το περιστατικό συνέβη ενώ στο σημείο βρίσκονταν συνολικά 30 άλογα.

Τα γυρίσματα για το Rings of Power βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αγγλία, όπου και μετακόμισε η παραγωγή μετά την πρώτη σεζόν που γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία.

Την έντονη αντίδραση της εξέφρασε για το περιστατικό ο οργανισμός για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA). «Φαίνεται ότι η υπόγεια ζωή με τα ορκ είναι κάτι που ταιριάζει με τους τους παραγωγούς του Rings of Power, επειδή έχουν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν CGI, μηχανικές εξέδρες και άλλες ανθρωπιστικές μεθόδους που δεν θα σκοτώνουν ευάλωτα άλογα στο σετ.

Η PETA καλεί τους δημιουργούς της σειράς —και όλους τους άλλους παραγωγούς— να ξεκινήσουν μία νέα διαδρομή χωρίς να χρησιμοποιήσουν πραγματικά άλογα. Αν δεν μπορούν να αποφύγουν την εκμετάλλευση των ζώων για την τέχνη τους, θα πρέπει να βρουν ένα νέο μέσο, ​​γιατί κανείς δεν θέλει να δει ένα spinoff με θέμα τον βασανισμό».

Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ