Peaky Blinders: Πότε θα εξελίσσεται χρονικά η ταινία;
TV

Peaky Blinders: Πότε θα εξελίσσεται χρονικά η ταινία;

Μετά από εννέα χρόνια, η αυλαία του Peaky Blinders έπεσε με το έκτο και τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν, με διάρκεια ταινίας αφού άγγιξε τα 80 λεπτά. Η τηλεθέαση για το BBC ήταν σαρωτική με πάνω από 3,7 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αγγλία, με το κοινό στις άλλες χώρες να περιμένει τη σειρά στο Netflix.

Όμως το φινάλε της σειράς, δεν αποτελεί και φινάλε της ιστορίας, κάτι που ξέραμε βέβαια εδώ και καιρό. Το είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο δημιουργός που ετοιμάζει πλέον μία ταινία για τη συνέχεια. Μιλώντας στο Deadline ο Steven Knight αποκάλυψε τη χρονική περίοδο που θα εξελίσσεται η ταινία και αναμένεται να μας μεταφέρει αρκετά χρόνια μετά.

«Όταν γράφω κάτι και ειδικά για το Peaky, συνηθίζω να μην έχω κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά μόνο ένα γενικό πλάνο. Έτσι, για την ταινία σκοπεύω να μεταφερθούμε κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, κάτι που μάλλον δεν θα είχα κάνει αν υπήρχε έβδομη σεζόν. Μάλλον θα μίλαγα για την περίοδο πριν τον πόλεμο, αλλά επειδή είναι ταινία νομίζω ότι χρειαζόμαστε μία αλλαγή ταχύτητας» τόνισε ο Knight. 

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders που έρχεται στο Netflix στις 10 Ιουνίου, με όλα τα επεισόδια μαζεμένα. Τώρα, για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία, δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα αργήσει, με τα γυρίσματα να μην αναμένεται να ξεκινήσουν πριν τα μέσα του 2023.

To trailer της 6ης σεζόν του Peaky Blinders


Διαβάστε ακόμα:

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ