Το Netflix ετοιμάζεται να μας... τρομάξει για πολλές μέρες σερί
TV

Το Netflix ετοιμάζεται να μας… τρομάξει για πολλές μέρες σερί

Το Netflix μας προσφέρει μπόλικο υλικό από τον χώρο του «τρόμου» το επόμενο διάστημα με αφορμή την περίοδο του Halloween. Η πλατφόρμα έχει φτιάξει ένα ειδικό πεδίο στη σελίδα της με τίτλο Streams and Screams και εκεί θα δούμε μαζεμένο όλο το περιεχόμενο.

Από τις νέες δουλειές, ξεχωρίζει το Mr. Harrigan’s Phone που αποτελεί μεταφορά διηγήματος του Stephen King, η νέα σειρά του Mike Flanagan με τίτλο The Midnight Club και φυσικά η ανθολογία The Cabinet of Curiosities με την υπογραφή του Guillermo del Toro.

Κάποιες από τις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη νέα σελίδα είναι οι “Teen Screams”, “Zombies, Vampires & Ghouls”, “Horror Hidden Gems”, “Family Halloween Treats” και “Slashers & Serial Killers”. Μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενο εδώ.

Διαθέσιμα για τον προσωπικό σας… τρόμο στο Netflix, είναι ανάμεσα σε άλλα τα  The Wretched, Scary Stories to Tell in the Dark, Fear Street, Texas Chainsaw Massacre, The Babysitter, It Follows, Midnight Mass, Ash vs Evil Dead, Insidious, Gerald’s Game και πολλά άλλα.

https://youtu.be/X3cCROeOQLQ

House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

Rings of Power: Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορκ;

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: