Netflix: Ένα κεντρικό σημείο για να βρίσκετε όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες
TV

Netflix: Ένα κεντρικό σημείο για να βρίσκετε όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες

Είστε εθισμένοι με τη δράση και διψάτε για καταδιώξεις με αυτοκίνητα; Είστε φαν του τρόμου και αναζητάτε συνεχώς ανατριχίλες; Ή μήπως κολλημένοι με την κωμωδία και ψάχνετε πάντα την ατάκα; Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας είδη στο Netflix. Ό,τι κι αν τραβάει η όρεξή σας, αυτό που σίγουρα δεν θέλετε είναι να πλοηγείστε σε ατέλειωτες σειρές ή να πληκτρολογείτε μεγάλους τίτλους στην αναζήτηση.

Το Netflix παρουσίασε ένα νέο κέντρο κατηγοριών στο μενού της τηλεόρασης, έτσι ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε εύκολα τα αγαπημένα μας είδη και να ανακαλύπτουμε νέες κατηγορίες ταινιών, σειρών και ειδικών προγραμμάτων, όλα σε ένα μέρος.

Ήδη μπορείτε να βρείτε αυτό το κέντρο στο αριστερό μενού τόσο των προφίλ ενηλίκων όσο και των παιδικών προφίλ. Εκεί, θα μπορείτε να δείτε τις εξατομικευμένες κορυφαίες 3 κατηγορίες με βάση αυτά που σας αρέσει να βλέπετε συχνά.

Αυτή η νέα συναρπαστική εμπειρία θα περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένες συλλογές για τον εορτασμό τοπικών γιορτών, όπως η Ημέρα της Γης ή η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, καθώς και παγκοσμίως δημοφιλείς κατηγορίες, όπως άνιμε, δράματα και παιδικούς και οικογενειακούς τίτλους για τις στιγμές που θα έχετε όρεξη για κάτι διαφορετικό.

Φανταστείτε αυτό το κέντρο κατηγοριών ως μια πιο ζωντανή εκδοχή της παλιάς σειράς Κατηγορίες, η οποία είναι προσαρμοσμένη στα γούστα σας και κάνει την αναζήτηση περιεχομένου για παρακολούθηση πιο απλή (και διασκεδαστική!)


Stranger Things: Πιο ακριβή από Game of Thrones και Mandalorian η 4η σεζόν

O Kirk Hammet έμεινε έκπληκτος που οι Metallica τον άφησαν να κυκλοφορήσει το EP!

Netflix: Οι λάθος επιλογές, η χαμηλή ποιότητα και η αίσθηση ότι δεν μπορεί να αποτύχει

Πέντε τραγούδια που ευχόμαστε να παίξουν οι Slipknot στο Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ