O Kirk Hammet έμεινε έκπληκτος που οι Metallica τον άφησαν να κυκλοφορήσει το EP!
News

O Kirk Hammet έμεινε έκπληκτος που οι Metallica τον άφησαν να κυκλοφορήσει το EP!

To 2022 μπορεί να μην μας έφερε (ακόμα τουλάχιστον) νέα μουσική από τους Metallica, αλλά έχουμε ένα solo EP από τον Kirk Hammet που κυκλοφόρησε ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο.

Ο κιθαρίστας της μπάντας παρουσιάζει τέσσερα ορχηστρικά τραγούδια υπό τον γενικό τίτλο Portals και μιλώντας στο Rollong Stone, τόνισε ότι ήταν ένα σοκ για εκείνον το ελεύθερο που του έδωσε η μπάντα για να προχωρήσει.

«Σοκαρίστηκα όταν πήρα την απόλυτη ευλογία τους» δήλωσε αφού θυμόμαστε ότι πριν από 20 χρόνια, μία παρόμοια κατάσταση είχε οδηγήσει στο διαζύγιο με τον Jason Newsted. «Ήταν φανταστικό που μπόρεσα να το κάνω γιατί σαν μπάντα δεν είχαμε και τα καλύτερα δείγματα όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό τον τομέα με μέλη να κάνουν σόλο».

O Hammet λέει ότι πλέον μετά από τόσα χρόνια έχουν αλλάξει πολύ και βλέπουν τα πράγματα αλλιώς. «Είμαστε μεγαλύτεροι, πιο σοφοί και πιο ώριμοι. Μάλλον, δεν ξέρω αν είμαστε πιο σοφοί, αλλά είμαστε σίγουρα μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι και λίγο πιο υπεύθυνοι άνθρωποι. Έτσι μια τέτοια κατάσταση αντιμετωπίζεται διαφορετικά τώρα σε σχέση με 20 χρόνια πριν».

Ο Kirk Hammet συνεχίζει λέγοντας ότι όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τους Metallica. «Οι Metallica είναι το σπίτι μου. Δεν θα είχε κανένα νόημα να φύγω, αφού όλοι θα μου θύμιζαν συνεχώς ότι ήμουν ο κιθαρίστας τους. Θέλω μαζί με τους υπόλοιπους να προσπαθούμε να φτιάχνουμε την καλύτερη μουσική που μπορούμε γιατί αυτό θέλει το σύμπαν να κάνουμε». 

Το Portals έχει διάρκεια 24 λεπτά και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο στο βίντεο που ακολουθεί.

Stranger Things: Πιο ακριβή από Game of Thrones και Mandalorian η 4η σεζόν

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Netflix: Οι λάθος επιλογές, η χαμηλή ποιότητα και η αίσθηση ότι δεν μπορεί να αποτύχει

Πέντε τραγούδια που ευχόμαστε να παίξουν οι Slipknot στο Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ