To Netfix άλλαξε τον τρόπο μέτρησης και γκρέμισε το Stranger Things από την κορυφή
TV

To Netfix άλλαξε τον τρόπο μέτρησης και γκρέμισε το Stranger Things από την κορυφή

Νέο κάτοικο έχει πλέον η κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix όλων των εποχών (στην αγγλική γλώσσα), μετά την αλλαγή στον τρόπο μέτρησης και τον ρόλο που παίζει στην κατάταξη.

Πλέον η πλατφόρμα δεν χρησιμοποιεί τις συνολικές ώρες προβολής ως σημαντικότερο κριτήριο, αλλά τις διαιρεί με τη συνολική διάρκεια μίας σειράς ή ταινίας, έτσι η τέταρτη σεζόν του Stranger Things δεν είναι πια στην κορυφή και την πρώτη θέση παίρνει η πρώτη σεζόν της Wednesday.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Netflix για την αλλαγή στον τρόπο μέτρησης: 

Ακούσαμε την άποψη ότι η δημοσίευση μόνο ωρών προβολής στις λίστες με τα top 10 ήταν δύσκολο να δώσει μια ακριβή εικόνα των συνολικών views, έτσι τους τελευταίους μήνες αρχίσαμε να μοιραζόμαστε τις συνολικές προβολές για έναν μεγάλο αριθμό από τους τίτλους μας. Αυτό το νούμερο προσδιορίζεται από τον τον αριθμό των ωρών προβολής διαιρεμένο με τον συνολικό χρόνο διάρκειας μία σειράς ή ταινίας.

Aπό σήμερα, ενώ θα συνεχίσουμε να εμφανίζουμε ώρες προβολής ανά τίτλο, οι λίστες Top10 θα ταξινομούνται πλέον ανά προβολές. Θα επεκτείνουμε επίσης τον αρχικό χρόνο μέτρησης για τις λίστες μας, από περίπου έναν μήνα (28 ημέρες) σε τρεις μήνες (91 ημέρες), δεδομένου ότι πολλές από τις εκπομπές και τις ταινίες μας αναπτύσσονται σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό είναι το νέο top10 με τις δημοφιλέστερες σειρές: 


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ