Η Marvel θα κυκλοφορήσει το Echo με στρατηγική Netflix
TV

Η Marvel θα κυκλοφορήσει το Echo με στρατηγική Netflix

Το βράδυ της Τρίτης η Marvel συμμετείχε στην παρουσίαση περιεχομένου της Disney και εκτός από την ανακοίνωση για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Loki, είχαμε νέα και το Echo την τρίτη σειρά μετά και το Secret Wars που θα δούμε φέτος.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο Kevin Feige, το spin off του Hawkeye θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 29 Νοεμβρίου, αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι μας είχε συνηθίσει η πλατφόρμα. Όλα τα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια ημέρα, μία στρατηγική που καθιέρωσε το Netflix, αλλά πλέον έχουμε δει ότι ακόμα και το ίδιο το Netflix δεν ακολουθεί στα μεγάλα πρότζεκτ του.

Το Echo θα ακολουθήσει την πορεία της Maya Lopez (Alaqua Cox), μετά τα όσα είδαμε στο φινάλε του Hawkeye και στη σειρά θα συμμετέχουν και ο Vincent D’Onofrio ως Wilson Fisk αλλά και ο  Charlie Cox στο ρόλο του Daredevil.

Οι ανακοινώσεις επιβεβαιώνουν ότι η Marvel επιβραδύνει σημαντικά τον ρυθμό των κυκλοφοριών της στο Disney+ μετά τα 11 πρότζεκτ που είδαμε τη διετία 2021-22.  Ο αρχικός σχεδιασμός έλεγε ότι μέσα στη χρονιά θα κάνουν ντεμπούτο τους το «Ironheart» αλλά και το «Agatha: Coven of Chaos», όμως πλέον η πρεμιέρα τους μεταφέρεται στο 2024.


Ακούστε τη διασκευή των Ghost στο Phantom of the Opera

Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Οι Metallica στέλνουν πλέον το ουίσκι τους και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ