Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold
Music

Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold

Οι δηλώσεις των Avenged Sevenfold για το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, μας έχουν κινήσει την περιέργεια, αφού μιλούν για κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα και για πολλές διαφορετικές επιρροές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Κρατάμε πάντα μικρό καλάθι σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού ειδικά για συγκροτήματα με πολλά χρόνια στην καριέρα τους και χαρακτηριστικό ήχο (άσχετα από τις αλλαγές που έφερε ο καιρός) δεν και το πιο απλό πράγματα να το γυρίσεις στο πειραματικό, αν δεν το έχεις στο DNA σου. Κι όμως, όπως φάνηκε λίγο από το πρώτο single και πολύ από αυτό που ακολουθεί, μιλάμε όντως για κάτι που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση.

Το We Love You μόλις κυκλοφόρησε και μην αφήσετε τον τίτλο να σας παραπλανήσει. Εδώ έχουμε ένα χαοτικό τραγούδι ή μάλλον 5-6 τραγούδια σε ένα με απότομες εναλλαγές σε ένα εντελώς (θα τολμήσουμε να πούμε) Mr. Bungle στυλ, που ή θα ενθουσιάσει ή θα τρομοκρατήσει. Δεν υπάρχει μέση οδός. Περιλαμβάνει επίσης το πιο heavy πέρασμα τους από την εποχή του Walking the Fallen (και όχι δεν ξεχνάμε το God Hates Us) από το Nightmare.

Το μόνο σίγουρο είναι λοιπόν ότι το Life is but a Dream που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου, αναμένεται να είναι όντως περιπετειώδες.


Oppenheimer: Το νέο trailer της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Το πρώτο επίσημο βίντεο των Metallica από την περιοδεία είναι εδώ

Οι Pantera έπαιξαν ξανά το πιο… ακραίο τραγούδι τους!

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν οι Sum 41


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ