Τεράστια καθυστέρηση για τη δεύτερη σεζόν του Loki ανακοίνωσε η Marvel
TV

Τεράστια καθυστέρηση για τη δεύτερη σεζόν του Loki ανακοίνωσε η Marvel

Δύο χρόνια συμπληρώνονται τον Ιούνιο από την πρώτη σεζόν του Loki και όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι τα νέα επεισόδια της σειράς θα έρθουν τότε, όμως η Disney έχει τελικά άλλα πλάνα. Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Kevin Feige στην παρουσίαση περιεχομένου της Disney, η δεύτερη σεζόν της σειράς θα καθυστερήσει και πολύ και θα κάνει πρεμιέρα σε πέντε μήνες από τώρα και πιο συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου. Τα επεισόδια θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση.

Αυτό σημαίνει ότι από τώρα μέχρι και τον Οκτώβριο το μοναδικό πρότζεκτ της 5ης φάσης που θα δούμε σε κινηματογράφο η τηλεόραση είναι το Secret Wars που κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου. Είναι προφανής η αλλαγή στρατηγικής στη Marvel, που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αδιάκοπη παρουσία και πολλές φορές αυτό επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα ειδικά στον τομέα των εφέ.

Τα όσα έγιναν στην πρώτη σεζόν του Loki άνοιξαν διάπλατα τις πύλες του Multiverse και πλέον περιμένουμε να δούμε τις συνέπειες. Το φινάλε βρήκε τον πρωταγωνιστή παγιδευμένο σε ένα νέο timeline με το άγαλμα του Kang να δεσπόζει, μετά τα όσα συνέβησαν στην… άκρη του χρόνου.

Η Marvel κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για την πλοκή της δεύτερης σεζόν, αλλά είναι προφανές ότι τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο στην Time Variance Authority και ο Loki θα πρέπει να βρει την άκρη σε όλο αυτό μπέρδεμα.


Ακούστε τη διασκευή των Ghost στο Phantom of the Opera

Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Queens of the Stone Age

Οι Metallica στέλνουν πλέον το ουίσκι τους και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ