Ms Marvel: Αυτό είναι το πρώτο γεμάτο χρώμα trailer!
TV

Ms Marvel: Αυτό είναι το πρώτο γεμάτο χρώμα trailer!

Το πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Disney Plus, Ms Marvel, δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη δημοσιότητα και μας παρουσιάζει τη νέα ηρωίδα του MCU. Είναι η πιτσιρίκα μουσουλμάνα, Kamala Khan, που μεγαλώνει στην Jercey City. Είναι φανατική gamer, μεγάλη οπαδός των Super Heroes και διαθέτει τεράστια φαντασία.

Μεγάλη της αδυναμία είναι η Captain Marvel, αλλά η Kamala νιώθει ότι κανείς δεν την προσέχει τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Όλα αυτά μέχρι την ώρα που αποκτά και η ίδια δυνάμεις! Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου και πρωταγωνιστεί η Iman Vellani που κάνει το ντεμπούτο της στο MCU και αναμένεται να την δούμε και σε ταινίες στη συνέχεια.

Μαζί της είναι – ανάμεσα σε άλλους- οι Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah και Zenobia Shroff, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και εμφανίσεις-έκπληξη. Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi & Bilall Fallah, Meera Menon και Sharmeen Obaid-Chinoy. To trailer μας δείχνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα που αναμένεται να έχει η σειρά, ταιριαστό με την εφηβεία της πρωταγωνίστριας, ενώ το τραγούδι που ακούγεται είναι φυσικά το Blinding Lights του Weeknd. Αμέσως μετά το trailer έχουμε και το πρώτο πόστερ.

Αυτό είναι το trailer της Ms Marvel:

Αυτό είναι το πόστερ:


Διαβάστε ακόμα: 

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: