Το λάθος που δεν θα επαναληφθεί στο Star Wars
TV

Το λάθος που δεν θα επαναληφθεί στο Star Wars

H νέα δεκαετία έχει βρει το Star Wars σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια, με το βάρος να έχει πέσει στις σειρές του Disney Plus μετά τη μεγάλη επιτυχία του Mandalorian. Το κομβικό σημείο της αλλαγής στρατηγικής ήταν η αποτυχία του Solo να κινηθεί στα μονοπάτια των υπόλοιπων ταινιών αφού χαρακτηρίζεται ως εμπορική αποτυχία.

Το μεγάλο λάθος που έγινε σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρο και πλέον το παραδέχεται και η Kathleen Kenedy που βρίσκεται στο τιμόνι της LucasFilm εδώ και μία δεκαετία. Δεν δίνεις έναν αγαπημένο ρόλο σε άλλο ηθοποιό.

Το αφεντικό της εταιρείας μιλώντας στο Vanith Fair τονίζει η απόφαση να δώσουν το ρόλο του Χαν Σόλο στον Alden Ehrenreich ήταν μία λάθος απόφαση, όχι λόγω του ηθοποιού, αλλά επειδή η ερμηνεία του Χάρισον Φορντ δεν μπορούσε να αντικατασταθεί στη συνείδηση του κοινού.

«Υπάρχουν στιγμές στην πορεία που παίρνεις μαθήματα. Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να ξανακάνουμε κάτι τέτοιο» λέει ξεκαθαρίζοντας ότι κανένας από τους κεντρικούς ρόλους του παρελθόντος δεν θα δοθεί σε άλλον ηθοποιό.

Η επιστροφή στον κόσμο του Star Wars θα γίνει σε λίγες ημέρες με τη σειρά για τον Obi-Wan Kenobi και τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να επιστρέφει στον ρόλο. H τρίτη σεζόν του Mandalorian αναμένεται στο τέλος της χρονιάς, αλλά στο κινηματογραφικό πεδίο ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Η Kathleen Kenedy λέει πάντως ότι υπάρχει από τώρα σχεδιασμός.


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: