Τα... μαχαίρια βγαίνουν ξανά στην Ελλάδα με το Glass Onion
TV

Τα… μαχαίρια βγαίνουν ξανά στην Ελλάδα με το Glass Onion

To Knives Out του 2019 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και ένα μπάτζετ που δεν ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια, αλλά η Lionsgate είχε τα δικαιώματα μόνο για την πρώτη ταινία, κάτι που επέτρεψε στον Ράιαν Τζόνσον να διαπραγματευτεί με άλλους ενδιαφερόμενους για τη συνέχεια.

Έτσι το Netflix άνοιξε τον… κουμπαρά του και έβγαλε εκατοντάδες εκατομμύρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα για δύο ταινίες. Η πρώτη από αυτές είναι το Glass Onion που γυρίστηκε στην Ελλάδα και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Πρωταγωνιστούν οι Ντάνιελ Κρεγκ, Έντουαρντ Νόρτον, Τζανέλ Μονέ, Κάθριν Χαν, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Τζέσικα Χένγουικ, Μάντελιν Κλάιν. Με τους Κέιτ Χάντσον και Ντέιβ Μπαουτίστα. Δείτε το πρώτο teaser για το σίκουελ του Knives Out στο βίντεο που ακολουθεί.

H επίσημη σύνοψη:

Στη συνέχεια της ταινίας “Knives Out” (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.


To HBO θα εξαφανίσει το λάθος στο House of the Dragon

Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ