To HBO θα εξαφανίσει το λάθος στο τρίτο επεισόδιο του House of the Dragon
TV

To HBO θα εξαφανίσει το λάθος στο τρίτο επεισόδιο του House of the Dragon

House of the Dragon: Θυμάστε τρία χρόνια πριν, που ενώ θα έπρεπε να αποθεώνουμε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones καταλήξαμε να ασχολούμαστε με τα λάθη των δημιουργών και της παραγωγής, όπως στην περίπτωση του ποτηριού από τα Starbucks που είχε ξεμείνει μπροστά στην Ντενέρις; Ωραίες εποχές, ούτε πανδημία, ούτε τετραψήφιοι λογαριασμοί ρεύματος ούτε τίποτα.

Anyway, στο επεισόδιο του House of the Dragon που προβλήθηκε την Κυριακή, κάποιοι πολύ παρατηρητικοί θεατές εντόπισαν ένα λάθος στα εφέ μίας σκηνής. Το πράσινο γάντι που φορούσε ο Paddy Considine στα γυρίσματα με σκοπό να αντικατασταθεί με τη χρήση εφέ στο post production, παρέμεινε εμφανές σε τρία από τα δάχτυλα του βασιλιά Βισέρις.

Η συνέχεια γνωστή και αναμενόμενη, χαμός στο twitter, δημοσιεύματα κτλ. Η αντίδραση του HBO επίσης αναμενόμενη. Αναγνώρισε το λάθος και υποσχέθηκε ότι θα το διορθώσει, έτσι από εδώ και πέρα όσοι βλέπουν το επεισόδιο στο HBO Max δεν θα καταλάβουν τίποτα στη συγκεκριμένη σκηνή.

Αυτό που μας κάνει περισσότερη εντύπωση είναι το πώς υπάρχει κόσμος που παρατηρεί τέτοιες λεπτομέρειες real time, αφού ας πούμε ο συντάκτης αυτού κειμένου που διαβάζετε μπορεί καμιά φορά να μην παρατηρήσει ολόκληρο δράκο στο background. To τέταρτο επεισόδιο του House of The Dragon θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής.

H πρώτη σεζόν του House of the Dragon, που εξελίσσεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Καταγράφει την εσωτερική μάχη των Ταργκάρυεν για τον θρόνο, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του George RR Martin, Fire and Blood που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis. Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Vodafone TV.


Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ