Κανείς δεν περίμενε ότι το αντάλλαγμα για τις βρωμοδουλειές στο House of the Dragon θα είναι... πόδια!
TV

Κανείς δεν περίμενε ότι το αντάλλαγμα για τις βρωμοδουλειές στο House of the Dragon θα είναι… πόδια!

Πριν από την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου της πρώτης σεζόν του House of the Dragon, αν κάποιος μας έλεγε να μαντέψουμε λέξεις που θα το περιγράφουν δύσκολα κάποιος θα σκεφτόταν το «kinky». Αλλά ναι, υπήρχε μία σκήνη εντελώς kinky.

O Larys Strong, στέκεται από την αρχή στο πλευρό της Άλισεντ και έφτασε μέχρι το σημείο να οργανώσει τη δολοφονία του πατέρα και του αδελφού του για χάρη της. Μέχρι το ένατο επεισόδιο δεν είχαμε μάθει όμως το κίνητρο του. Τι θέλει ρε παιδάκι μου ως αντάλλαγμα για τις κρυφές βρωμοδουλειές του; Λεφτά; Μια θέση στο τραπέζι των αποφάσεων;

Τελικά αυτό που ήθελε ήταν πολύ πιο απλό. Και εντελώς φετιχιστικό. Η… ανταλλαγή προβάλλεται κανονικά στις οθόνες μας, με την Άλισεντ απλά να δείχνει τα πόδια της και ο Larys να το απολαμβάνει από απόσταση με… αυτοκανοποίηση.

Μιλώντας  στο Entertainment Weekly, η Clare Kilner που σκηνοθέτησε το επεισόδιο, αποκάλυψε ότι η ιδέα για το φετίχ του Larys, ήρθε από τη σεναριογράφο και παραγωγό  Sara Hess. «Το μυαλό της είναι απίστευτο», είπε αρχικά. «Πρέπει να πω ότι μας έγραψε ένα υπέροχο επεισόδιο. Αλλά, ναι, αυτή ήταν μια ενδιαφέρουσα σκηνή. Είναι αρκετά αστείο, γιατί γενικά έχουμε όλους αυτούς του συντονιστές της οικειότητας για το γυμνό, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν τους χρησιμοποιήσαμε. Είναι μια πραγματικά βρώμικη σκηνή».

Για την επίμαχη σκηνή μίλησε στο TV Line, ο Matthew Needham που υποδύεται τον Larys Strong. «Στο μυαλό του, παρόλο που αυτή είναι μια πολύ χειριστική σχέση, νομίζω ότι υπάρχει ένα είδος αρρωστημένης, παράξενης στοργής» τόνισε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μπορεί να δει τον πραγματικό εαυτό της. Νομίζω. Αυτή είναι απλώς η δική μου γνώμη, αλλά νομίζω ότι μπορεί να δει τι μπορεί να κάνει και θέλει να το βγάλει προς τα έξω».

Το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του House of the Dragon θα προβληθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.


O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ