Human Resources: Όλες οι λεπτομέρειες για το spin-off του Big Mouth
TV

Human Resources: Όλες οι λεπτομέρειες για το spin-off του Big Mouth

Από τα ευρηματικά μυαλά που μας χάρισαν την πολυβραβευμένη, αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες Big Mouth στο Netflix, έρχεται το ακόμη πιο προκλητικό και ακατάλληλο Human Resources. Το spin-off αποκαλύπτει τα μυστικά της καθημερινής ζωής των πλασμάτων, όπως τα Ορμονικά Τέρατα, η Κίτι της Κατάθλιψης, οι Μάγοι της Ντροπής και πολλά άλλα, που βοηθούν τους ανθρώπους στο ταξίδι της ζωής, από την εφηβεία μέχρι τη γονεϊκότητα και τη δύση της ζωής.

Γρήγορα γίνεται σαφές ότι, παρόλο που οι πρωταγωνιστές είναι πλάσματα, έχουν και τα ίδια πολλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Με τη συμμετοχή ενός καστ διάσημων φωνών, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των Νικ Κρολ, Μάγια Ρούντολφ και Ντέιβιντ Θιούλις που επιστρέφουν στους ρόλους τους από το Big Mouth, καθώς και των Έιντι Μπράιαντ, Μπράντον Κάιλ Γκούντμαν, Κέκε Πάλμερ και Ράνταλ Παρκ, το “Human Resources” δεν είναι μια τυπική μέρα στο γραφείο.

Τη συν-δημιουργία και την εκτέλεση παραγωγής της σειράς έχουν αναλάβει οι Κέλι Γκαλούσκα, Νικ Κρολ, Άντριου Γκόλντμπεργκ, Τζένιφερ Φλάκετ και Μαρκ Λεβίν. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Μαρτίου.


Διαβάστε ακόμα: 

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ