Φεύγει και το Rick and Morty από το Netflix!
TV

Φεύγει και το Rick and Morty από το Netflix!

Μετά τα «Φιλαράκια» ακόμα μία δημοφιλής σειρά φεύγει από το Netflix, αφού όσοι μπαίνουν στη σελίδα του Rick and Morty, βλέπουν ότι η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα για λίγες ημέρες ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία ημέρα που και οι πέντε σεζόν της σειράς θα είναι στο Netflix είναι στις 12 Αυγούστου και μετά θα μας αποχαιρετήσει. Έχετε περίπου 20 μέρες δηλαδή να το χαζέψετε ακόμα ή και να το δείτε ολόκληρο αν δεν το έχετε δει.

Πάντως η απουσία του από τη χώρα μας δεν αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού λογικά, αυτή η αποχώρηση γίνεται για τον ίδιο λόγο με το «Friends». To κανάλι που προβάλλει το Rick and Morty (Adult Swim), ανήκει στη WarnerMedia που έχει επίσης στην κατοχή της το HBO Max. Η νέα πλατφόρμα θα έρθει στη χώρα μας μέσα στη χρονιά και θα περιλαμβάνει όλες τις σειρές της «μαμάς» εταιρείας.

H πέμπτη σεζόν του Rick and Morty προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και η σειρά έχει ανανεωθεί για άλλα 50 επεισόδια κάτι που σημαίνει τουλάχιστον πέντε σεζόν ακόμα. Λογικά μέσα στη χρονιά θα δούμε την 6η σεζόν.

https://youtu.be/8cxH3TlDbt4


Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ